Belønninger kort – er de rigtige For dig?

Belønninger kort er blevet den nyeste raseri i kreditkort industrien. I fortiden, forbrugerne handlede for kreditkort, der tilbydes den laveste rente. Derefter kom kortene med lave renter og ingen årlige gebyrer. I dag kan forbrugerne handler for kort baseret på hvilken type af “belønning” de kan tjene til ved hjælp af en bestemt udsteder kort.
Hvordan virker en belønningsprogram? Typisk, programmet tildeler point, “dollars” eller en kontantværdi baseret på det beløb, du oplade. Hvor du samler point varierer afhængigt af hvad du oplade eller hvor du oplade den. Nogle programmer tilbyder ekstra point for at bruge deres kort på et bestemt sted som et supermarked eller fastfood restaurant eller for bestemte varer.
Nogle programmer tilbyder en bred vifte af belønninger. Forbrugerne kan tjene måltider, billetter til sportsbegivenheder, flybilletter, elektronik, eller endda skabe deres egen belønningsprogram.
Målet er at få forbrugerne til at bruge dit kreditkort, der er så meget som muligt. Hvorfor? GEBYRER! Kortudstederen gør penge fra to kilder hver gang du bruger deres kort. For det første fra den handlende, der betaler udstederen en købmand transaktionsgebyr og for det andet, fra du gennem rentenotaer og sene gebyrer.
En nylig undersøgelse konstateret, at næsten halvdelen af amerikanske kortholdere indskrevet i en kreditkort belønningsprogram aldrig har indløst deres point. 60% af forbrugerne sagde dog belønningsprogram påvirker deres beslutning, når de beslutter hvilke kreditkort til brug for et køb.
Når man overvejer et tilbud om en kort, der tilbyder belønninger, Sørg for at læse med småt. Finde ud af, hvad du skal gøre for at optjene point. Se nøje for eventuelle begrænsninger med hensyn til Hvornår du kan indløse dem. Også kontrollere for at se, hvis dine point bære over fra det ene år til næste.
Belønning programmer gavne mest dem, der betaler off deres saldi månedligt. For dem, der bære en balance eller selv betaler for sent, den deraf følgende højere saldi og gebyrer er ikke virkelig meget af en belønning, er de?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.