Effekthjørne: Juni 2021

En anden grund, der gør, siger, Phoenix og Arizona kreditforeninger mere generøse med deres renter er hovedsagelig fordi de tilbyder overkommelige cd-produkter. Hvorfor tror du, at vores grænse ikke er sikker, er tilbageslagene fra udenlandske interessegrupper, herunder narkokartellerne og terrorgrupperne, der ønsker, at vores grænser er åbne, bare for meget for nogle politikere at modstå. Intet land eller borger fra et fremmed land bør være i stand til at donere til en aktiv politiker, deres velgørende organisationer eller eget land i vores land; Det er ikke i USA’s bedste interesse. Vores politikere sælger vores land stykke for stykke for deres egne politiske og økonomiske gevinster. Hvis man ser på det sande tal, er vi på omkring 10% arbejdsløshed, bare spørg det sorte samfund, sorte mænd er de højeste arbejdsløse med mænd mellem 18 og 35 er på 25% arbejdsløshed. Mange af de produkter, vi får, er substandard, kundeservice reps du ikke er i stand til at forstå, og vores udviklingsmæssige kant bliver stjålet.

Han er nødt til at tage et erhverv eller et kald for at overleve.

Hvor mange af disse mennesker tror du ville tage et job vores politikere har givet væk, eller at illegale gør; Jeg tror, de fleste af dem. Hvad skal der til for at leve et langt liv? Det vil være mere end uhåndterligt at komme sig efter de hårde kontanter flyder job, der aktiverede dig til at tegne lånet i første omgang. Han er nødt til at tage et erhverv eller et kald for at overleve. Vores politikere kan lide at lyve for os eller manipulere data, har den nuværende administration ændret den måde, de beregner de arbejdsløse til at gøre antallet ser bedre ud. Potentialet kunne være åbent for VFX-arbejdere over hele verden og fokusere på en måde at opnå dette på i en eller anden form, der ville blive bygget til nutidens verden.

I årevis har vi vores præsidenter fra begge parter forsøgt at hjælpe verden ved at sende vores produktion, kundeservice og udvikling job i udlandet i et forsøg på at indgyde penge i disse landes økonomier. Lizette Risgaard, der blev den første kvindelige formand for LO-Danmark nogensinde i oktober 2015, havde arbejdet sig langsomt op ad stigen og var i otte år vicepræsident. En af grundene til den store exit fra Detroit i slutningen af 1960’erne og begyndelsen af 1970’erne var fordi byen massivt hævede skatterne på sine borgere, dem, der havde råd til det flyttet. Inde i USA havde vi problemer som i Detroit. En anden grund til, at vi har problemer, er grådigheden hos vores regering, på føderalt, statsligt og byniveau, de beskatter virksomheder til et punkt, de forlader byen, staten og endda landet, fordi de ikke kan være konkurrencedygtige på deres marked.

En mand, jeg kender, der boede i Californien og er millionær fortalte mig mellem Federal, State, og City skatter, på det mest han fik var 35 cent ud af hver dollar, han gjorde med en flad føderal skat på 9%, akassemedlem.dk/fagforening/ uanset om du laver en dollar eller en million. De vil hellere tjene en dollar og derefter beskytte deres borgere og land. de er nødt til at gå. De vil ikke være i stand til i lyset af det faktum, at de ikke er bekræftet under LEEDs, hvilket indebærer, at de kan være nødvendigt at udleje noget af deres arbejde til fagforeningen folk, som igen vil op omkostningerne. Vi skal vælge politikere, der vil sikre vores grænser, stoppe med at sende job til udlandet, og holde op med at gøre politiske tjenester for udlændinge på bekostning af den amerikanske statsborger; Før vi kan arbejde på at løse beskæftigelsesproblemet, må vi afslutte og vende denne kræftform.