Er Home Mortgage refinansiering virkelig det værd?

Er det virkelig det værd? Glimrende spørgsmål… da refinansiering processen kan tage op til 2-3 måneder at færdiggøre, plus udgifter og besværet med refinansiering kan opveje fordelene.
Ikke alle bør refinansiere bare fordi priserne er lavere. Den generelle tommelfingerregel er at overveje refinansiering hvis priser er på mindst 2% lavere end din nuværende sats. Dette betragtes som en sikker margin.
Også overveje disse ting…
Er du planlægger at sælge huset til enhver tid? Hvis så, hvor langt ind i fremtiden? Det kan ikke være gavnligt at refinansiere nu. Mange mennesker er “i know” sige, at det tager 3 år at fuldt ud realisere besparelser fra refinansiering; overvejer i alle omkostningerne ved refinansiering.
Vil du nødt til at betale en bøde for at lukke de nuværende lån? Dette kan være stor nok til at ændre dit sind om refinansiering.
Har du en justerbare sats pant? Du måske ønsker at låse dit lån i med en lavere sats, hvis du er temmelig sikker på, priser sjældent, hvis nogensinde, får denne lave igen.
Vil du have “Cash Out” til at betale anden gæld, osv.? Husk på, hvis du beder om “cash out refinansiering” at mængden af dit lån er normalt begrænset til 80% af dit hjem ‘s værdi. Naturligvis, bør alle ting at være anderledes, du tjekke med din långiver til at se hvad undtagelser kan anvende. Hvis du har brug for kontanter, men indstillingen lige refinansiering ikke er retfærdig, kan du overveje at få en Home Equity Line Of Credit. Dette lader dig låne mod egenkapital i dit hjem med en kreditkonto, checkkonto og/eller direkte betaling.
Er dit lån ejes af Fannie Mae eller Freddie Mac og hvis ja, har du mindst 5% egenkapital i dit hjem? Jo højere antal lån-til-værdi (LTV) jo bedre for dig. De fleste långivere forventer du at have mindst 10% egenkapital i dit hjem for at kvalificere. 10% egenkapital i dit hjem giver dig har et lån-til-værdi (LTV) på 90%. Men hvis dit lån er ejet af Fannie Mae eller Freddie Mac, din LTV kunne være 95% – hvilket betyder at du kun skal have 5% egenkapital i dit hjem for at kvalificere. Kontakt den virksomhed, hvor dine afdrag på realkreditlån sendes og spørge dem om din LTV.
Fordi hver situation er unik, er der flere ting at overveje. Bruge en lille smule af alvorlige tid på at undersøge dette emne indtil du er tilfreds med kvaliteten af svar du har fundet med hensyn til din egen situation.
Den forkerte beslutning kunne… godt, ondt. Den rigtige beslutning kunne ende med at du sparer en hel pæn lille reden æg.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.