Få råd til en god sommerferie

Vil du gerne afsted på en rigtig fed sommerferie i år? Skal børnene med dig eller vil du bare gerne afsted selv?

Uanset hvilken slags ferie du skal afsted på i år, så er der en ting der er fælles for dem alle. De koster penge. Har du lagt nok penge til side? Hvis ikke giver vi dig nogle gode råd her om, hvordan du finder nogle penge hurtigt.

Tag overarbejde

Hvis der stadigvæk er et par måneder tilbage, før din ferie står for døren, så kan du jo tage dig en masse overarbejde. På den måde kan du hurtigt få skovlet nogle penge sammen, som du kan bruge imens du er afsted.

Prøv engang at høre ad på jobbet, om det mon ikke er muligt for dig at få nogle ekstra timer. Prøv engang at forklare dem situationen for dem eller fortæl dem bare, at du står og har brug for penge.

Din arbejdsgiver bliver sikkert meget glad for, at du gerne vil arbejde ekstra og vil gerne give dig flere timer.

Prøv ellers at spørge dine kollegaer ad, om der er nogle af deres timer du må få. Eller fortæl dem i hvert fald, at hvis de har lyst til at aflyse og melde sig fri en af dagene, så kan de altid ringe til dig og bede dig tage vagten i stedet for dem.

Tag et lån

Hvis du ikke har mulighed for at tage nogle ekstra vagter på arbejdet, så kan du jo altid tage et lån.

På laanpenge-nu.dk kan du finde dig en god oversigt over gode online lån penge, som du hurtigt og nemt kan tage dig.

Du skal slet ikke være så bange for at tage et lån online. Det er såmænd meget nemmere end at tage dem i banken og det er mindst lige så sikkert.

Alt hvad du skal være opmærksom på, er at der er nogle lidt forskellige lånebetingelser for de forskellige lån. Derfor er det en god ide, hvis du lige læser kontrakten ordentlig igennem, før du skriver under. Vær helt sikker på at du forstår alt i den, før du tager dig lånet.