Tip til lydbogsafspiller – Sådan får du de bedste lydbøger til din enhed

Store lydbøger fortalt af deres helt egne forfattere. At finde de bedste lydbøger til børn er en hård opgave. Nogle gange skal den underliggende historie være fremragende, men nogle gange kan en dårlig lydydelse ødelægge en god bog, der er stor, eller endda en bog, der er fantastisk, kan forkæles af en elendig lydkunstner, der ikke er god til at tale karakterdialog (f.eks. tilføjelse af stemmer). Der er et par retningslinjer og hemmeligheder, jeg har fundet, der kan gøre dit barns lydbogsoplevelse utrolig.

For det første, hvis du har købt en Apple iPhone, skal du absolut have lydbøgerne installeret via iTunes. Det er det, der giver dig mulighed for at downloade enhver lydbog til din telefon. Så hvis du ikke har, skal du komme på vognen, og få dine børn en lydbogsafspiller eller downloade til deres iPod. Hvis du ikke har tjekket en lydbog før, foreslår jeg stærkt, at du gør det, fordi det er en oplevelse som ingen anden.

Når du har downloadet dine bøger, skal du gå ind i indstillingerne og finde ud af, hvor der står “vælg, hvilke apps der kan bruge ekstern lagerplads”. På en iPhone eller en iPad findes dette på Generelle indstillinger > Lydeffekter og lydeffekter > Styring af afspilningslister og giver dig enten mulighed for at vælge “ither” eller “play together” med din eksisterende musik eller lydbøger. På en iPhone eller iPad vil dette være placeret i din applikationsmappe. Nu, på en Android-telefon eller tablet, er dette normalt placeret i / præferencer>applications

Hvis du markerer denne indstilling, bør du forbedre din læsehastighed betydeligt, især hvis du lytter til podcasts, mens du pendler til arbejde eller er i seng. På en iPhone eller iPad skal du også se på afsnittet “lydbøger” i dine lydindstillinger, som sandsynligvis har muligheden for “indstille afspilningshastighed” eller “automatisk afspilningshastighed.”. Dette gælder kun for nye bøger, som du køber i iTunes Store. Hvis dine bøger allerede er købt, er der ikke meget, du kan gøre, bortset fra at følge instruktionerne i afsnittet “Hørbare filoplysninger” i venstre side af iTunes Store.

Jeg har konstateret, at den mest bekvemme måde at læse dine yndlingsbøger i et format, der ikke bruger Drm er ved hjælp af en online bog konvertering program som den i linket i bunden af denne artikel. Den største fordel ved at bruge online-software er, at du ikke behøver at beskæftige sig med at installere software på din computer eller beskæftiger sig med drivere eller software problemer, der kan komme op undervejs. En online konvertering program som XoftSpy er også stor, fordi det vil downloade dine ebøger til din computer og derefter konvertere dem til dig i nogen af de tilgængelige formater (APFS, MFS, PDF, osv.). For dem af jer med en Android-enhed, kan du også få adgang til et væld af lydbog konvertering programmer gratis online. Jeg vil personligt anbefale Android Audiobook Manager ansøgning, da det er super nemt at bruge, har en stor database med bøger (både nye og gamle), og vigtigst af alt, det er helt gratis!

Alt i alt kan du glemme alt om at bekymre dig om kompatibilitet med anden software eller enheder, så længe du bruger et online konverteringsprogram til lydbøger. Konvertering af dine digitale medier, uanset om det er lyd eller video, til drm-fri format vil frigøre plads på din computer eller enhed og øge sandsynligheden for, at fremtidige køb vil blive en succes så godt. Det er også vigtigt at bemærke, at mange af disse softwareapplikationer automatisk starter på installationstidspunktet. Du behøver ikke at bekymre dig om at starte en separat applikation eller opgave på din smartphone eller tablet, når du konverterer dine digitale medier. Det er bare endnu en grund til, at lydbøger på farten er ideelle.