Forskellige slags sprøjterum

Der er forskellige typer af sprøjterum for næsten ethvert projekt du har i tankerne. Og hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter, brugerdefinerede spray booth producenter kan gøre en for dig. Følgende er en beskrivelse af de forskellige typer af sprøjterum og lidt om deres anvendelser.

Spray kabiner til køretøjet maleri: Dette er normalt, hvad mange tænker på når de tænker på en spray booth. Denne type af spray booth er et velventileret, lukket bygning-lignende struktur bruges til sprøjtemaling en række køretøjer fra både til biler til fly.

Maleri af en motorkøretøjstype er en krævende, farlig virksomhed, bør kun udføres af fagfolk. I virkeligheden, tage mange gør det selv-bilentusiaster ofte deres nænsomt restaurerede køretøjer til erfarne fagfolk til maling job, fordi de ikke har det udstyr nødvendige at gøre et professionelt stykke arbejde- og sikker-job.

Hvis din hobby nogensinde bliver en fuld tid business, er det kritisk vigtigt at have den rigtige struktur at gøre arbejdet. Fordi store mængder af skadelige kemikalier, der udledes, er sprøjterum nødvendige for at bevare ting som luftstrømmen, temperatur, kladde retning og meget mere. Sprøjterum skal overholde strenge miljø- og sikkerhedskrav koder. Det er en stærkt reguleret industri designet til at beskytte mennesket og naturen.

Pulver sprøjterum: Disse bruges når du vil anvende en pulver-baserede farvestof til en overflade. Medmindre du anvender denne type farvestof, anbefaler de fleste eksperter regelmæssig sprøjterum for de fleste arbejdspladser. I virkeligheden, er de ideelle til alt fra en almindelig bil maleri job til at skabe indviklede airbrush design.

Spray kabiner til Wood Finishing: Hvis du er en tømrer eller møbler builder/producent, en træ efterbehandling standen er en ideel investering i din virksomhed. Træ efterbehandling kabiner kommer i mange forskellige designs.

For flere af hobbyist er der såkaldte “bænk toppen”-versioner, der kan sidde på toppen af et arbejdsbord eller bænk at anvende lak og andre overfladematerialer. For de mere kommercielle forretningsmand er der fuld af versioner, der passer i en stald eller værksted. I virkeligheden, fungere nogle træ efterbehandling kabiner som skure/workshops selv.

Spray kabiner til kunstneriske formål: disse er for det meste brugt af hobbyfolk, der bruger dem til maling modeltog, biler, fly, osv. De er små, let og transportabel. Og de kan sættes op næsten overalt.

Nu hvor du kender de forskellige typer af sprøjterum, er følgende nogle yderligere oplysninger til at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse.

Spray Booth dimensioner: Hvad størrelse spray booth behøver du? Du vil være sikker på at give længde, højde og bredde. Og gøre det til den største størrelse objekt du plante for at bruge booth for.

For eksempel, hvis du ønsker at tilføje sprøjterum til bil maling, Husk at måle hver kabine efter størrelsen af de største køretøj. Størrelsen betyder noget, fordi jo større spray booth dimensioner er, jo større motor og blæser hjul skal være til at generere den nødvendige luftstrøm ind i recovery system.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.